Young Spirit 15-17 jaar

Globers
Young Spirit
Free Spirit Limited
Free Spirit
JT Next
Free Spirit LIMITED +16

Vergelijking groepen

globers - young spirit
Free spirit limited - free spirit

Free Spirit LIMITED 16-17 jaar

Naar reisaanbod
Winter 18-19Zomer 2019
Wat is dat?

Wat is dat?

Overdag kan jij gerust je plan trekken op de piste, maar om ’s nachts uit te gaan tot de zon weer opkomt, daar ben je nog net iets te jong voor (jij vindt misschien van niet, maar je ouders wel).  Met Free Spirit Limited heb je de ideale compromis: overdag ben je vrij op de piste, ’s avonds verkennen we in groep het plaatselijke uitgaansleven. Een WIN-WINsituatie dus!

Met Jongerentravel op vakantie gaan, betekent altijd: een toplocatie dichtbij de piste, een fantastisch skigebied, een heleboel leeftijdsgenoten, van 's morgens tot 's avonds van de bergen suizen, beginneling of gevorderd maakt niet uit, en dit afgewerkt met héél veel FUN. 

Voor wie?

Voor wie?

Free Spirit Limited is exclusief voor reizigers van 16 en 17 jaar. Let op: 16 jaar is de effectieve minimumleeftijd, niet het jaar waarin je 16 wordt.

(15-jarige reizigers kunnen we ook simpelweg niet toelaten omdat dit voor problemen zorgt met de Après-Ski-Deal die inbegrepen is in de prijs.)

Jouw skidag

Jouw skidag

  • ontbijt: Je dag begint met het ontbijt. Iedereen staat vanzelfsprekend op, want je toch niet op skivakantie om in je bed te blijven liggen!  Verblijf je in hotel, dan moet je naar het ontbijt komen.  Verblijf je op appart., dan ontbijt je daar.
  • dag: Op de piste ben je helemaal vrij. Je hebt de mogelijkheid om lessen bij te boeken, maar dat is niet verplicht.
  • après-ski: Rond 16u30 word je verwacht in onze vaste après-skibar, zodat we weten dat iedereen veilig van de piste is gekomen! Je krijgt hier ook alle info over het avondprogramma. Na de après-ski ben je weer vrij tot aan het avondmaal.  Verblijf je in hotel, dan word je aan het avondeten verwacht.  Verblijf je in appartement, dan kook je met je vrienden je potje!
  • avond: Om +/-21u00 spreken we opnieuw af. Je hebt dan de keuze om ofwel in het hotel/appt. te blijven of om deel te nemen aan het avondprogramma: avondactiviteit of uitgaan.  Uitgaan doen we altijd in groep. Nadat we samen een feestje hebben gebouwd, keren we ook weer in groep en samen met de monitoren terug naar het hotel/appt.  Wil je mee uitgaan maar vroeger terugkeren naar het hotel/appt.? Dat kan, maar je vertrekt nooit alleen. Vroeger terugkeren is enkel mogelijk in groepjes van een aantal personen.
  • Good to know!  Het JT-après-ski pakket zit in jouw reis inbegrepen en bevat o.a. rodelen, luge of avondski, crazy snowgames of andere activiteit, après-ski met bv. snow-BBQ of snow-pancakes en uiteraard een JT-snowparty
Waarom Free Spirit Limited

Waarom Free Spirit Limited

Met Free Spirit Limited geniet je van alle voordelen van een georganiseerde groepsreis: strakke prijzen, een heleboel leeftijdsgenoten en hopen ambiance!

  • JT-après-ski pakket inbegrepen in de prijs
  • Eigen Free Spirit Limited-monitoren
  • Overdag vrij op de piste
  • Gezellige après-ski met super-ambiance
  • Samen uit, samen thuis

Onze eigen Free Spirit Limited-monitoren zorgen voor de praktische organisatie van jouw vakantie. ’s Avonds hebben we een activiteit of kan je samen met ons een leuk feestje bouwen! De monitoren zijn dus geen spelbrekers of pretbedervers, maar eerder de grote broer of zus waarop je kan terugvallen.

 

Uitgaan

Uitgaan

Je bent 16 of 17 jaar en dan zet je vaak ook je eerste stappen in het uitgaansleven. Dat willen we je op vakantie dan ook niet ontnemen. In elke Free Spirit Limited-vakantie zit namelijk een Après-Ski-Deal inbegrepen in de prijs!

Dit wil zeggen dat we ’s avonds altijd in groep uitgaan (is nu eenmaal ook veel leuker!), volgens het principe ‘samen uit, samen thuis’. Jij zet op die manier je eerste stappen in het uitgaansleven, samen met leeftijdsgenoten en onder begeleiding van onze monitoren. En die monitoren zijn er echt niet om je het leven zuur te maken hoor. Ze bouwen gewoon samen met jullie een leuk feestje!