JT Next +18

Globers
Young Spirit
Free Spirit Limited
Free Spirit
JT Next
Globers 4 - 16

Vergelijking groepen

globers - young spirit
Free spirit limited - free spirit

Globers 12 - 15 jaar

Naar reisaanbod
Winter 18-19Zomer 2019
Wat is dat?

Wat is dat?

Een toplocatie dichtbij de piste, een fantastisch skigebied, een heleboel leeftijdsgenoten, van 's morgens tot 's avonds van de bergen suizen, beginneling of gevorderd maakt niet uit, en dit afgewerkt met héél veel FUN. Dit allemaal onder permanente begeleiding van een supercool monitorenteam en zonder je ouders in de buurt. Dát is op vakantie gaan met de Globers!

Samen met je broer of zus, een vriend of vriendin, ... Maar je kan ook alleen inschrijven. Je hoeft echt niet bang te zijn dat je de enige bent! Je wordt dan samen met andere leeftijdsgenootjes die ook alleen inschrijven ingedeeld op een kamer.

Voor wie?

Voor wie?

Globers is voor jongeren tussen 12 en 15 jaar. Binnen deze groep maken we nog een onderscheid tussen de leeftijdsgroep 12 tot 13 jaar (eerste & tweede middelbaar) en de groep 14 tot 15 jaar (derde & vierde middelbaar).

Wil jij als 13-jarige met je 14-jarige broer/zus/vriend(in) op vakantie? Stuur ons dan even een mailtje en wij bekijken in welke groep jullie het best thuishoren.

Jouw dag

Jouw dag

  • ontbijt in groep, daarna vertrekken we samen naar de piste
  • voormiddag : ski- & snowboardlessen, indeling groepen op basis van niveau (beginner – halfgevorderd – gevorderd)
  • middagmaal: gezellig samen op de piste
  • namiddag: snowfun
    = samen met de hele groep en de monitoren skiën en snowboarden.  Opdeling naar interesse, zodat vrienden/vriendinnen die niet samen in de les zitten, toch 's middags samen kunnen skiën/snowboarden. De monitoren zorgen voor voldoende afwisseling zodat er voor iedereen wat wils is. 
  • avondmaal in groep 
  • avondactiviteit (o.a. een leuke quiz, game-night, avondski of rodelen, zwemmen, afscheidsfeestje, …)
  • opstaan en slapen gebeurt op vaste tijdstippen, naargelang je leeftijd
Waarom Globers?

Waarom Globers?

Globers-vakanties zijn 100 % begeleide vakanties: vanaf het moment van vertrek, tot de bus weer aankomt. De kampen worden begeleid door ons eigen monitorenteam. Al onze monitoren hebben een specifieke Jongerentravel-opleiding gevolgd en zijn ook in het dagelijks leven vaak met jongeren bezig (als leerkracht, in de jeugdbeweging, in de sportclub, …).

Met Jongerentravel kiest u als ouder voor 30 jaar ervaring in het organiseren van volledig begeleide jeugdvakanties. Bestemmingen worden zorgvuldig uitgekozen en alle vakanties worden volledig zelf in elkaar gestoken.

Er is bovendien geen plaats voor massatoerisme, maar een bewuste keuze voor kleinere groepen met meer plezier en aandacht voor iedereen (genoeg gegeten en gedronken, voldoende ingesmeerd, voldoende rust, …). Ook pesten en heimwee worden op gepaste manier benaderd.