JT Next +18

Globers
Young Spirit
Free Spirit Limited
Free Spirit
JT Next
JT Next +18

Vergelijking groepen

globers - young spirit
Free spirit limited - free spirit

JT Next 18+

Naar reisaanbod
Winter 18-19Zomer 2019
Wat is dat?

Wat is dat?

JT NEXT is een exclusief aanbod voor onze reizigers vanaf 18 jaar. Het motto is simpel: alles kan, niets moet! Je bent volledig vrij (uitgezonderd een dagelijks verplicht aanmeldmoment) om je vakantie in te vullen zoals jij dat wil!

Zowel overdag als ’s avonds ben je vrij. Om hoe laat je opstaat, naar de piste gaat en ’s avonds/’s nachts naar je hotel of appartement terugkeert, dat kies je zelf. Onze reisleiding is wel altijd in buurt.

Voor wie?

Voor wie?

JT NEXT is voor jongeren vanaf 18 jaar. Let op: 18 jaar is de effectieve minimumleeftijd, niet het jaar waarin je 18 wordt.

De enige uitzondering op de regel: Wanneer je met een groepje van minstens 3 personen bent, waarvan 2 personen al 18 jaar zijn, dan mag er een 3de persoon mee die nog 17 is, maar wel hetzelfde jaar nog 18 wordt.

Jouw dag

Jouw dag

Wanneer jouw dag op de piste begint, dat kies je zelf. Je bent vrij om op te staan en te gaan ontbijten wanneer je wil en je bepaalt zelf wanneer je naar de piste vertrekt. Op de piste ben je ook helemaal vrij. Je hebt de mogelijkheid om lessen bij te boeken, maar dat is niet verplicht!

Rond 16u00 word je verwacht in onze vaste après-skibar voor het verplichte aanmeldmoment en als afsluiter van een dag op de piste. Je krijgt hier ook alle info over het avondprogramma.

Verblijf je op hotel, dan heb je één extra verplichting: je wordt namelijk verwacht aan het avondmaal. Verblijf je op appartement, dan zitten er standaard geen maaltijden inbegrepen in je reis. Je hebt wel de mogelijkheid om een ‘foodpack’ bij te boeken.

Om hoe laat je gaat slapen, dat kies je zelf.

Waarom JT NEXT?

Waarom JT NEXT?

JT NEXT biedt alle voordelen van een volledig georganiseerde groepsreis, zonder dat je verplicht bent om mee te doen met de groep. Strakke prijzen, een heleboel leeftijdsgenoten en hopen ambiance! Onze reisleiding ter plaatse leidt alles in goede banen en jij kiest zelf wanneer je meedoet met de groep. Het is jouw vakantie, en dat is er eentje zonder verplichtingen. Geen zin om mee te doen? Geen probleem!

Heb je een vraag of probleem? Dat is onze reisleiding jouw eerste hulplijn, 24/24!

We maken uiteraard wel een aantal afspraken, maar die gaan vooral over veiligheid en het behoud van een goede groepssfeer. Niets onoverkomelijk! Gewoon een aantal afspraken om de organisatie zo vlot mogelijk te laten verlopen!

Uitgaan

Uitgaan

Je bent jong en je zet al eens graag een stapje in de wereld. Dat weten wij natuurlijk ook wel! Onze reisleiding voorziet dan ook elke avond een partyprogramma!

Je bent niet verplicht om hieraan deel te nemen. Maak je echter niet té snel uit de voeten… Uitgaan in groep heeft namelijk ook zo zijn voordelen (kortingen, gratis/VIP entrance, shotjes, …) en het is gewoon ook veel leuker!